Vacature: Assistent Teamleider Servicebureau

11-04-2022

- door Marjolein

De functie van assistent teamleider Servicebureau is een nieuwe functie binnen Lifelines. Als assistent teamleider Servicebureau ben je samen met de teamleider verantwoordelijk voor het contact met de deelnemers en het deelnemersbehoud.

Binnen het takenpakket heeft er een verdeling plaatsgevonden waarbij de assistent teamleider Servicebureau als primair aandachtsgebied de aanvullende studies heeft. Dit zijn activiteiten met een projectmatig karakter. Kennis van projectmatig werken is hiervoor noodzakelijk. Je hebt een hands-on mentaliteit, je ziet snel wanneer iets beter kan en gezamenlijk met je collega’s of in je eentje pak jij dit aan. Bovenal krijg je energie van het werken met mensen en het bereiken van je doelen. Waar nodig werk je zelf ook mee aan alle andere voorkomende werkzaamheden in het Servicebureau.

Kerntaken

  • Je bent binnen het Servicebureau het aanspreekpunt voor projectactiviteiten van aanvullende studies, waarin je deze aanvullende studies beoordeelt, coördineert en daarin ook bijspringt. Je zorgt voor een juiste uitvoering en registratie van werkprocessen.
  • Bij afwezigheid van de teamleider hou je de interne- en externe serviceverlening op peil en werk je toe naar een situatie waarin je de teamleider volledig zou kunnen vervangen.
  • Je draagt bij aan de basisactiviteiten in het Servicebureau, zoals het voeren van telefoongesprekken met deelnemers, het verstekken van informatie en het maken van afspraken.

 

Verder lezen en solliciteren