Deelnemers

Servicebureau Lifelines
Postbus 50 | 9300 AB Roden
onderzoek@lifelines.nl | Telefoon: 050- 361 11 13 

Voor vragen over het corona-onderzoek, kijk eerst op www.lifelines.nl/covid19

Deelnemers

Veel gestelde vragen

Ja dat kan kloppen! Wij hebben deelnemers een sms gestuurd waarvan wij geen juist e-mailadres hebben. Hebt u deze sms ook ontvangen, dan kunt u uw e-mailadres wijzigingen via de link in de sms. Bedankt voor uw medewerking!

De verzending van de uitslagenbrieven is gestart. Voor deelnemers die in februari 2020 of later op locatiebezoek zijn geweest, geldt dat zij na 6-8 weken hun uitslagen per post ontvangen.

Neemt u dan contact op met het Servicebureau via 050-361 11 13. U kunt hiervoor ook gebruik maken van ons contactformulier. Via het Servicebureau kunt u bijvoorbeeld een adreswijziging doorgeven of uw afspraak verplaatsen. 

In verband met het Coronavirus worden alle afspraken tot en met 6 april geannuleerd. Dit geldt voor locatiebezoeken voor de derde onderzoeksronde, ImaLife, BioLife, CardioLife, EyeLife en Vesper. U krijgt hierover z.s.m. persoonlijk bericht.

 

Hebt u een sms van ons ontvangen? U kunt via de link in de sms uw e-mailadres wijzigingen.

Contact met Lifelines
  • Om contact met u te kunnen opnemen over uw bericht, vragen we u om persoonsgegevens. Deze gegevens gebruiken we alleen voor kwaliteitsdoeleinden en bewaren we niet langer dan nodig is. Uiteraard behandelen we uw gegevens vertrouwelijk. Als u meer wilt weten over hoe wij met uw gegevens omgaan, lees dan onze privacy-verklaring.

Velden met * zijn verplicht