Korte vragenlijsten

Elke vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten (en vaak korter).

Korte vragenlijsten

Antwoorden uit vragenlijsten zijn bij elk onderzoek een belangrijke bron van informatie. De vragenlijsten bij deze onderzoeksronde hebben we opgeknipt in 9 of 10 korte vragenlijsten (afhankelijk van je leeftijd). We hopen hiermee je deelname aan Lifelines gemakkelijker en leuker te maken.

Wat moet je weten?

  • Elke vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten (en vaak korter).
  • Je ontvangt de eerste vragenlijst rond je eerste bezoek aan Lifelines. De rest volgen elkaar enkele dagen na elkaar. 
  • De vragenlijsten sturen we in willekeurige volgorde toe.
  • In elke e-mail zie je welke vragenlijsten je hebt ingevuld en welke nog openstaan.

Veelgestelde vragen over de vragenlijsten

Ja, de vragenlijsten in de vierde onderzoeksronde zijn zo gemaakt dat ze goed op de mobiele telefoon zijn in te vullen. Daarnaast kan je ze ook nog steeds invullen op een computer, laptop of tablet.

Het is geen probleem om een vragenlijst later in te vullen of over te slaan. De vragenlijsten worden in willekeurige volgorde gestuurd, dus je hoeft je niet aan de volgorde te houden waarop je de e-mails hebt ontvangen. 

Het programma slaat je antwoorden meteen op en wanneer je een antwoord wijzigt zal hij dit ook meteen opslaan. Je kan de vragenlijst tussentijds gewoon weg klikken. Wil je verder gaan met de vragenlijst dan kan je de link uit de e-mail opnieuw openen. Je gaat dan verder waar je gebleven was. 

Bij het gebruik van Internet Explorer werkt de vragenlijst mogelijk niet goed. Probeer een andere browser, zoals Chrome of Firefox. Kom je er niet uit, dan kan je natuurlijk contact opnemen met het Servicebureau via 050-361 11 13, chat of onderzoek@lifelines.nl. Het Servicebureau is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17:00 uur.

Ja, je kan ook aan Lifelines meedoen als je alleen vragenlijsten wil invullen. Neem hiervoor contact met ons op

Ziet u op de pagina rechtsboven bij het oogje: 'alleen lezen', dan is de vragenlijst verzonden. Waarschijnlijk wordt u niet goed doorgelinkt naar de eindpagina. Twijfelt u? Neem dan telefonisch contact met ons op via 050-361 11 13.