Deelnemers

Unieke schat van data dankzij 167.000 noorderlingen

Sinds 2006 verzamelen en delen we gezondheidsdata van duizenden mensen, zodat we steeds beter weten hoe we gezond oud worden. Deze schat van data stellen we wereldwijd beschikbaar aan iedereen die middels onderzoek een relevante bijdrage wil leveren aan het gezonder oud worden van mensen.

Sinds 2019 nodigen we deelnemers voor de derde keer uit voor het gezondheidsonderzoek. Voor deze onderzoeksronde werken we samen met Certe, een organisatie voor medische diagnostiek in Noord-Nederland.

Lifelines in 1 minuut

Lifelines in 1 minuut

Dankzij uw bijdrage

300 wetenschappelijke publicaties

2500 kilo poep verzameld

6 miljoen buisjes bloed opgeslagen

Veelgestelde vragen

Deelnemers worden verspreid over 5 jaar uitgenodigd, u krijgt vanzelf bericht van ons. Klik hier om onze locaties te bekijken. 

Is een familielid, vriend of vriendin in een andere regio al opgeroepen en wilt u samen naar het onderzoek komen? Neem dan contact met ons op via 050 – 361 11 13.

  • Indien u digitaal informatie ontvangt, sturen we u de uitslagen 2-3 weken na uw laatste bezoek aan Lifelines toe per e-mail.
  • Voor deelnemers die correspondentie per post ontvangen, duurt het 4-6 weken na uw tweede bezoek aan Lifelines voordat de brief op de mat ligt.

Heeft u na daarna nog geen brief ontvangen, neem dan bij voorkeur telefonisch contact met ons op via 050-361 11 13.

Wilt u deelnemen aan Lifelines dan kunt u dit aan ons laten weten via dit formulier. Wij nemen dan contact met u op zodra wij nieuwe deelnemers toe kunnen laten in het onderzoek. Bent u zwanger? Dan kunt u zich aanmelden voor Lifelines NEXT en via die weg instromen in het reguliere Lifelines-onderzoek.

Onze corona-maatregelen

Om uw bezoek verantwoord te laten verlopen, vragen we u zich te houden aan onze corona-maatregelen.

Klik hier om de maatregelen te lezen.