Deelnemers

Unieke schat van data dankzij 167.000 noorderlingen

Sinds 2006 verzamelen en delen we gezondheidsdata van duizenden mensen, zodat we steeds beter weten hoe we gezond oud worden. Deze schat van data stellen we wereldwijd beschikbaar aan iedereen die middels onderzoek een relevante bijdrage wil leveren aan het gezonder oud worden van mensen.

De derde onderzoeksronde is nu afgerond. In 2024 starten we met het uitnodigen van deelnemers voor de vierde ronde. Als deelnemer word je vanzelf door ons uitgenodigd. We doen dit per e-mail. 

Lifelines in 1 minuut

Dankzij jouw bijdrage

600 wetenschappelijke publicaties

2500 kilo poep verzameld

8 miljoen buisjes bloed opgeslagen

Veelgestelde vragen

Deelnemers worden verspreid over 5 jaar uitgenodigd, je krijgt vanzelf bericht van ons. Klik hier om onze locaties te bekijken. 

Is een familielid, vriend of vriendin in een andere regio al opgeroepen en wil je samen naar het onderzoek komen? Neem dan contact met ons op via 050 – 361 11 13.

Je ontvangt de uitslagen van de vierde onderzoeksronde zo snel mogelijk. Om dat mogelijk te maken hebben we de uitslagen opgeknipt in drie onderdelen:

  1. Direct na bezoek 1: Je ontvangt uitslagen van alle metingen zonder bepalingen, zoals lengte, gewicht, spiermassa.
  2. Uiterlijk één week na bezoek 1: Je ontvangt uitslagen van het hartfilmpje (ECG) en (indien afgenomen) van de longfunctietest.
  3. Uiterlijk twee weken na bezoek 2: Je ontvangt uitslagen van het bloed en de urine.

Wilt je deelnemen aan Lifelines dan kan je dit aan ons laten weten via dit formulier. Wij nemen dan contact met je op zodra wij nieuwe deelnemers toe kunnen laten in het onderzoek.