Crowdfunding tegen Corona

29-04-2020

- door Marjolein

Waarom wordt de een heel ziek en de ander nauwelijks? Welke gevolgen heeft het virus op de lange termijn? Hoe bouwen we antistoffen en immuniteit op? Op onder andere deze vragen zoeken de onderzoekers van het project 'Crowdfunding tegen Corona' antwoord. Zodat we het huidige coronavirus onder controle krijgen en nieuwe virussen in de toekomst minder gevolgen hebben op ons leven en onze maatschappij. Help jij ook? Voor jezelf, voor elkaar, voor nu en later.  

Het corona COVID-19 virus is nieuw en er is nog maar weinig over bekend. Maar de antwoorden zijn dichtbij. Sámen met jou willen de Rijksuniversiteit Groningen, het Universitair Medisch Centrum Groningen, Lifelines en de Aletta Jacobs School of Public Health daarom nog veel meer te weten komen over het virus en die kennis met de wereld delen. Om nu oplossingen te kunnen bieden, maar vooral om te achterhalen wat we van de huidige pandemie kunnen leren voor de toekomst. 

Ga naar de actiepagina en doe mee

Samenwerking Noord-Nederland

Het project 'Crowdfunding tegen Corona' is een initiatief van het Ubbo Emmius Fonds, in samenwerking met Aletta Jacobs School of Public Health, de RUG, het UMCG, Lifelines en de NDC mediagroep.